Başkan Ergün Eski Vekillere ve Başkanlara Projelerini Tanıttı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’da hizmet vermiş eski milletvekilleri, belediye başkanları ve oda başkanları, işadamları ve kentin önde gelen isimlerine Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev projeleri tanıttı.

Başkan Ergün Eski Vekillere ve Başkanlara Projelerini Tanıttı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuklarıyla Ufuk Plaza’daki öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Manisa eski Milletvekilleri Ümit Canuyar, Halil Yurtseven, Belediye eski Başkanları Zafer Ünal, Ertuğrul Dayıoğlu, Manisa Barosu Başkanı Avukat Zeynel Balkız, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, Manisa’yı Mesiri Tanıtma Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Yazar Ali Haydar Aksakal, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, işadamları Kanber Ali Atabey, Üzeyir Dindar, Sabahattin Kayhan, Halit Moralıoğlu, Mustafa Taşkıran, Burhan Kurtoğlu, Mustafa Özer, Salih Kümüştekin, Bayram Ali Baylan,Tezcan Karadanışman, Güngör Çalışır, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ve Manisa Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Eryılmaz katıldı.

"HİZMETLER DEVAM EDİYOR"
Yemeğin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için şahsını aday gösterdiğini hatırlatarak, “Hakkımızda hayırlı olsun. Biz üzerimize düşeni kalan sürede hiç durmaksızın yapmaya devam edeceğiz. Tabi bu süre içerisinde Yeni Garaj projemizin sonuna yaklaşmış durumdayız. Yine Atatürk Gençlik Merkezi’ni geçtiğimiz Mayıs ayında hayata geçirdik. Manisa’da binin üzerinde gencimizin eğitim aldığı bir merkezimiz var. Yine Şubat-Mart aylarında bitirmeyi hedeflediğimiz 170 dönümlük Kent Park projemizin çalışmaları yaklaşık 3-4 aydır devam ediyor. Manisa’ya dışarıdan gelenlerin, ilk, orta ve lise öğrencilerimizin ve tüm Manisalıların mutlaka görmesi gereken, kentin artık simgesi haline gelmiş, Türkiye’de Anıtkabir ve İstanbul Fatih Müzesi’nden sonra üçüncü olan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu da sizlere gösterme amacıyla bugün bir araya geldik. Sonuçta hizmetler devam ediyor. Yaklaşık 6,5 ay öncesi ihalesini yaptığımız ancak prosedürler gereği başlayamadığımız Emekliler Parkı Otoparkı’nda da çalışma başladı.

Şuanda hafriyat çalışmasının da yarısından çoğu bitirildi. En kısa süre içerisinde hedefimiz, seçimlerden önce orayı bitirme düşüncesindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KONUKLAR PROJELERİ GEZDİ
Ufuk Plaza’daki yemeğin ardından Manisa Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle ilk olarak peyzaj düzenleme çalışmaları devam eden Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali gezildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuklarına proje hakkında bilgiler verdi. Ardından 170 dönümlük alan üzerine inşa edilecek olan Kent Park Projesi’nde de incelemelerde bulunan konuklar, hizmetin önemine dikkat çekti. Kent Park’ın ardından Atatürk Gençlik Merkezi’nde de incelemelerde bulunuldu. Merkez Sorumlusu Duygu Özkal, konuklara merkez hakkında bilgiler verdi. Konukların inceleme gezisi, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu ile noktalandı. Çalışmaları inceleyen konuklar, Başkan Ergün’ü hizmetleri nedeniyle tebrik etti. Konuklara günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA