Ak Partili Bakan ve Milletvekilleri, Özhaseki'nin Adaylığını Değerlendirdi Açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin belediye başkanlığına yeniden aday gösterilmesini değerlendiren AK Partili Bakan ve milletvekilleri, Başkan Özhaseki'nin başarısına vurgu yaptı ve belediye başkanlığında bir marka olduğunun altını çizdi.

Ak Partili Bakan ve Milletvekilleri, Özhaseki'nin Adaylığını Değerlendirdi Açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin adaylığının AK Parti Grubunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından Başkan Özhaseki ve milletvekilleri, Özhaseki'nin adaylığını değerlendirdi.

TBMM Bahçesinde bulunan basın mensuplarına ilk açıklamayı Başkan Özhaseki yaptı. Mahcup olmamak için Allah'a dua ettiğini ifade eden Başkan Özhaseki, "İnşallah bu yükün altından hemşehrilerimizin duasıyla hakkıyla kalkarız. Yeni dönemde yeni işler yaparak insanların duasını almaya devam ederiz diye temenni ediyorum" dedi.

Basın mensuplarının Başbakan'ın Kayseri ile ilgili övgü dolu sözlerini hatırlatmaları üzerine de Kayseri'de Türkiye'ye örnek olan çok güzel işler yapıldığını dile getiren Başkan Özhaseki, "Kayseri modelinden bahsediliyor. Bu şehirde kendi gücümüzle kamu kaynaklarını en az kullanarak devasa projeler ortaya koyduk. Bunların hiçbirisi kolay değil" diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başkan Özhaseki'nin adaylığının Kayseri ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Bakan Yıldız şöyle konuştu: "Sayın Başkan Özhaseki başından beri bu görevi başarıyla yapan, 30 yıllık kardeşimiz, dostumuz. Kayseri gittikçe daha rahat yaşanabilir bir şehir haline geliyor. İnsan şehrinin bu başarısından iftihar ediyor. Başkan Özhaseki'yi tebrik ediyorum. Allah ona ekibiyle birlikte sağlıklı sıhhatli çalışmalar nasip etsin."
"KAYSERİ VE TÜRKİYE'YE HAYIRLI OLSUN"
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut da sözlerine "Kayseri ve Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun" diyerek başladı.

Konuşmasında istikrar üzerinde duran Yakut, "Her belediye başkanının 4-5 dönem belediye başkanı olması gerekirki o kentler yaşanılır kentler haline gelsin. İstikrar önemli. Kayseri belediyesinin dev projeleri var. Erciyes projesi var en başta. Başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"KAYSERİ YİNE, YENİ, YENİDEN DEDİ"
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise Başkan Özhaseki'nin yeniden aday gösterilmesini değerlendirdi. Kayseri'nin böylece "Yine Yeni Yeniden" dediğini ifade eden Ünal, Başkan Özhaseki'nin Kayseri'ye hizmete devam edeceğine dikkat çekti.

Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, adayı açıklanan ilk şehirler arasında Kayseri'nin olmasının önemini vurguladı. Başkan Özhaseki'nin adaylığının sürpriz olmadığını dile getiren Karayel, "Zaten hem milletvekillerimizin hem de şehrin adayı Özhaseki'ydi. Mehmet Özhaseki şimdiye kadar yaptığı işlerle, şehre kazandırdığı eserlerle zaten marka olmuştu, şehri de çok şükür marka haline getirdi. Bizler de köy köy gezerek hem büyükşehir hem de tüm belediye başkanlarını kazanmak için gereğini yapacağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Başkan Özhaseki'nin yaptığı icraatlar nedeniyle bir kez daha belediye başkanı olmayı hak ettiğini söyledi.

Başkan Özhaseki'nin devamlı projeler üreten bir başkan olduğunu belirten Öksüzkaya, "Başkan Özhaseki Kayseri'mizin kabuk değiştirmesine vesile oldu. Şehrimiz ticaretle uğraşan bir şehirken, spor yönüyle, kültür yönüyle, sanat yünüyle, her yönüyle öne çıkan bir şehir oldu. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise Mehmet Özhaseki'nin bir marka olduğunu vurguladı. Tamer şöyle devam etti:
"Başkanımız bir markadır. O marka da Başbakanımız tarafından tescil edilmiştir. İnşallah bundan sonraki dönemde de yine çok iyi projelere imza atacaktır. Kayseri için hatta Türkiye için önemli olduğunu gösterecektir. Hem Kayserimize hem ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."
Başkan Mehmet Özhaseki'nin adaylığını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de tüm teşkilatları adına Özhaseki Başkana teşekkür ederek söze başladı.

Dengiz, "Sayın Başkanımız yıllardır büyük fedakarlıklarla yaptığı belediye başkanlığını başarıdan başarıya koşturarak yüzümüzü ağarttı. Kayseri'yi tüm Türkiye'ye ve dünyaya örnek bir şehir haline getirdi. Tüm içtenliğimle teşkilatlarım adına ve Kayseri halkı adına teşekkür ederim. Bu saatten sonra da Allah yolunu açık etsin inşallah. Eminim ki yeni rekorlar kıracağımız bir seçim sonrası daha büyük başarılara imza atacağız Özhaseki başkanımızla Kayserimiz daha da güzelleşecek" diye konuştu.

Kaynak: İHA