Bodrum Belediyesi Bodrum İçin Gece Gündüz Çalışıyor

Bodrum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (BOSKİ) ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mesai saati gözetmeksizin 7 gün 24 saat çalışıyor.

Bodrum Belediyesi Bodrum İçin Gece Gündüz Çalışıyor

Bodrum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (BOSKİ) ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü asbest boruları değiştirme ve dere ıslah çalışmaları Turgutreis Caddesi ve birinci etabı 2011 yılında bitirilen Kanlı Dere ıslahının ikinci etabı çalışması son hızıyla devam ediyor. Ekipler geceleri de aralık vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yapılan çalışmaları geceleri de yerinde incelerken, personele gösterdikleri bu özveriden dolayı teşekkür ediyor. Yaptığı açıklamada tüm bu çalışmaların Bodrum ve Bodrum Halkı için çok önemli olduğunu hatırlatan Başkan Kocadon, çalışmanın aralıksız devam edeceğini, yağmur çamur gece gündüz demeden en kısa sürede bitirileceğini ve sonucunda Bodrum’un büyük bir sorununun daha geride bırakılmış olacağını söyledi.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda ise çeşitli nedenlerle zarar görerek hizmet dışı kalan sokak lambaları ve aydınlatma direklerinin bakımları yapılarak hizmete alındı.

Neyzen Teyfik Caddesi, Çarşı Mahallesi, Sırrı Atalay Caddesi, Kerevit Sokak, Büyük İskender Caddesi, Dereyanı Sokak, Dr. Mümtaz Ataman Caddesi, Kartal Sokak, Zakkum Caddesi ve Aspat Sokak’ta çalışmalar tamamlandı.

Aydınlatma direklerinin bakımı, lambaların ve ampullerin değiştirilmesi, zarar gören direklerin onarımı çalışmaları akşam saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerinde sonlandırıldı.
Kaynak: İHA