24 Kasım Balosu'nda Öğretmenler Coştu

Büyükçekmece Belediyesi’nin 24 Kasım dolayısıyla düzenlediği Öğretmenler Balosu’na katılan yüzlerce öğretmen, şarkılar eşliğinde oynayarak gönüllerince eğlendi.

24 Kasım Balosu'nda Öğretmenler Coştu

Büyükçekmece Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 'Öğretmenler Balosu' düzenledi.

Kaya Ramada Otel'de gerçekleştirilen baloya aileleriyle birlikte katılan öğretmenler unutulmaz bir gece yaşadı. Çalınan birbirinden hareketli şarkılara eşlik eden öğretmenler, sahneye çıkarak hem oynadı hem halay çekti. Öğretmenlerle birlikte onların coşkusuna ortak olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Öğretmenlerimizle ve onların aileleriyle müstakil bir akşamda olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade edebilirim” diye konuştu

Kendi öğretmenleriyle de hala görüştüğünü ifade eden Başkan Akgün, öğretmenlerin eğitimin yapı taşı olduğunu söyledi.

“ÖĞRETMENLER BİRİNCİ SINIF MEMUR OLMALIDIR”
Öğretmenlerin sosyo ekonomik açıdan hak etmediği yerde olduğuna vurgu yapan Başkan Akgün, “Öğretmenlerimizin maaşları yeterli değil. Yaz aylarında okullar kapandığı zaman benden yüzlerce öğretmen ‘Başkanım yaz aylarında çay bahçelerinde, inşaat boyacılığına kadar’ benden talepte bulunmuşlardır. Ben de öğretmenlerin onuruna yakışacak bir şekilde işler bulunmasında, ekonomik anlamda bütçelerine katkı sağlamalarında 35 yıldan beri gayret ediyorum. Öğretmen Türkiye’de birinci sınıf memur olmalıdır, olmak zorundadır. Öğretmelere çok ihtiyacımız var” dedi.

Başkan Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı’ya plaket takdim etti.
Kaynak: İHA