'almanca Yollarda'Otobüsü Bozüyük'te

Bilecik’in Bozüyük ilçesine gelen "Almanca Yollarda Otobüsü", Selahattin Şeker Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

'almanca Yollarda'Otobüsü Bozüyük'te
Gün boyun okulda çeşitli etkinlikler düzenleyen Almanca Yollarda ekibi öğrencilerle gerek otobüsün içinde gerekse otobüsün dışında gerçekleştirilen eğlenceli etkinliklerle dil eğitimine yönelik aktiviteler yaptılar.
Okula gelişleri sırasında Okul Müdürü Ali Yetkinler, okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından görkemli bir şekilde karşılanan 'Almanca Yollarda' ekibi, gördükleri ilgiden oldukça memnun oldular. Okul Müdürü Ali Yetkinler, "Türkiye genelinde birçok okulu ziyaret eden 'Almanca Yollarda' otobüsünün Turizm ve Otelcilik Lisesi olarak ziyaret ettiği tek ilçe okulu olmamız bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Öğrencilerimiz için de farklı ve eğlenceli, eğitici bir etkinlik yaşandı. Otobüsün içinde ve dışında yarışmalar, canlandırmalar ve bulmaca oyunları oynayan öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler" dedi.

Türkiye Goethe Enstitüleri tarafından hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı, Robert Bosch Stiftung Vakfı, Mercedes Benz A.Ş. ve Goethe Alman Kültür Merkezi'nin desteklediği 'Almanca Yollarda' otobüsünün, öğrencilere Almancayı sevdirme ve onlara güncel bir Almanya imajını aktarmayı hedefledikleri belirtildi.
Kaynak: İHA