Sahte Altın Satmak İsteyen Şahıs Yakalandı

Adıyaman'da bir kuyumcuya girerek sahte altın bileklik satmak isteyen şahıs, polis ekiplerinin sıkı takibi ile yakalandı.

Sahte Altın Satmak İsteyen Şahıs Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş’tan Adıyaman’a gelen M.İ.T., yanında getirdiği sahte altın bilekliği Sümer Meydanı’nda bulunan bir kuyumcuya satmak istedi. Kuyumcunun bilekliğin sahte olmasını anlamasıyla durum polise bildirildi.

Kısa sürede harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği polis ekipleri, kuyumcu dükkanına giderek kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şahsın eşkali doğrultusunda arama çalışmalarına başladı.

Arama çalışmaları neticesinde M.İ.T., Gölbaşı Caddesi Sümer Meydanı yakınlarında Asayiş Şube Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği polis ekipleri tarafından fark edildi. Polis ekiplerinin kendisine yanaştığını gören M.İ.T., kaçmak istediği sırada polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, şahsın yakalanma esnasına şahit olan birçok vatandaş, polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalardan dolayı oldukça memnun kaldıklarını ve polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde Adıyaman’da huzur ve güven olduğunu ifade edip, polis ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA