Hakkarili Çocuklar Galatasaray Maçını Polis Ağabeyleriyle İzledi

Hakkari ve İstanbul Emniyet Müdürlüklerinin ortaklaşa düzenledikleri etkinlikle Hakkari’de okuyan başarılı öğrenciler, İstanbul'u gezdi.

Polis ağabeyleriyle Galatasaray-Torku Konyaspor maçını da izleyen öğrenciler, eğlenceli vakit geçirdi.
Hakkari ve İstanbul Emniyet Müdürlükleri, Hakkari’de okuyan ve başarılı olan öğrencileri İstanbul gezisiyle ödüllendirdi. Okullarında dereceye giren 40 lise öğrencisi, 1 hafta boyunca İstanbul’u doyasıya gezecek. Öğrencilerin gezisi 29 Ekim günü başladı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının başladığı saatlerde İstanbul’a ulaşan öğrenciler, akşamüzeri Boğaz'da gerçekleşen havai fişek gösterilerini teknede izledi. İlk kez İstanbul’u ve denizi gören öğrencilerin çoğu hatıra fotoğrafı çekti. İstanbul’un tarihi yerlerini gezen öğrenciler dün de Galatasaray ve Torku Konyaspor arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasını izledi. Maç öncesi formalarını giyerek maça gelen öğrenciler, maç sırasında geziyi planlayan Hakkari Emniyet Müdürlüğü’ne bir pankart açarak teşekkür etti. Öğrenciler maç sonrasında Drogba başta olmak üzere hayranı oldukları futbolcularla fotoğraf çektirdi. Öğrencilerin bugünkü durakları ise Çamlıca Tepesi ve Marmaray oldu. Öğrenciler, yarın Hakkari’ye dönecek.
Kaynak: İHA