Vakıf Emeklilik Mobil Şubesini Kullanıma Açtı

Vakıf Emeklilik, iOS, Android ve Windows Phone 8 platformlarında her türlü işlemi self servis gerçekleştirilmesini sağlayacak Mobil Şubesini kullanıma açtı.


Vakıf Emeklilik açıklamasına göre şirket, "Yıllık Hayat", "Ferdi Kaza ve Bireysel Emeklilik" ürünlerini yeni cep şubesiyle bireylerle buluşturuyor.

Vakıf Emeklilik katılımcıları, internet şubesine direkt cep şube üzerinden girerek, hesap hareketlerini ve fon performanslarını takip edebilecek ve yapmak istedikleri değişiklikleri gerçekleştirebilecek.

Katılımcı olmayan bireyler ise muhtemel birikim tablosundan yaş, katkı payı, toplu ödeme tutarı ve planlarını seçerek emeklilik dönemlerinde sahip olacakları tahmini birikimlerini hesaplayabilecek.

Mobil şubede Bireysel Emeklilik Sistemi dışında Vakıf Emeklilik ile ilgili güncel haberler ve gelişmeler de yer alıyor.

Vakıf Emeklilik, "Yıllık Hayat" ve "Ferdi Kaza" için de kullanıcılara vefat, maluliyet ve hastalık durumlarında bekledikleri teminata göre ödemeleri gereken yıllık tahmini tutarlar sunuyor.

Kullanıcılar ayrıca otomatik arama özelliği ile Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabiliyor.

Mobil uygulamalarını ayrıca Facebook ve web uygulaması ile de destekleyen Vakıf Emeklilik, "HemenBES" len uygulaması ile Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılmak ya da bilgi almak için iletişim bilgilerini ileten kullanıcılara, satış danışmanları ile ulaşarak sistem hakkında detaylı bilgilendirilmelerini de sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Mehmet Bostan, mobil internet kullanıcı sayısının 15 milyona ulaştığını, kendilerinin de bireylerin de hayatını kolaylaştırmak için bu yıl sektörde mobile yatırım yapan ilk şirketlerinden biri olduklarını belirtti.

Yılın başında yeni BES ile ilgili tüm merak edilenleri sundukları mobil uygulamasından sonra, şimdi de katılımcıların tüm hesap hareketlerini takip ederek, işlemleri gerçekleştirebilecekleri bir cep şubesi açtıklarını yineleyen Bostan, sadece katılımcılar için düşünülmeyen "Mobil Şube" nin aynı zamanda ürünlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen tüm bireyler için muhtemel birikim tablosu ve teminata bağlı ödeme planlarını da içerdiğini bildirdi.

Bostan, 3 platform için tasarlanan mobil şubelerine bireylerin App Store, Google Play ve Windows Phone Uygulama mağazalarından ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA