Urla Chp Parti Okulu Etkinlikleri Devam Ediyor
Urla CHP Parti Okulu, partinin etkinliklerine katkı koymak ve adaylarının katılımını sağlamak üzere çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Etkinliği haber alan Urla CHP Belediye Meclis üyesi aynı zamanda Belediye Başkanı aday adayı Murat Gül etkinliği desteklemek üzere ailesi ve yakınları ile Zeytinalan’a geldi. Temizlik çalışmalarına katıldı.
Murat Gül temizlik ile alakalı konuşmasında; “Urla’nın en büyük sorunlarından biri çevre ile ilgili sorunlardır. Yörenin en güzel coğrafi konumuna sahip ilçemiz ne yazık ki deniz ve flora-yeşil örtünün korunmasında çevre ilçelere göre sınıfta kalmıştır. Gerek balık çiftlikleri ve körfez çamuru ve gerekse imar çalışmalarında yeşil örtü giderek alarm vermektedir. Bu konularda projelerimiz hazırdır. Nasip olur da görev verilirse ilk çalışmalarımdan biri bu konulara el atmak olacaktır.” dedi.
