Ak Parti Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli Açıklaması

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk İçelli teşkilata çok önem verdiğini belirterek Belediyecilik hizmetlerinde şeffaf belediyecilik anlayışını ön planda tutacaklarını kaydetti.

Ak Parti Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli Açıklaması

Manisalı vatandaşlara Yunus Emre İlçe Belediyesi olarak 3-4 kapı geçtikten sonra zor ulaşılabilir Belediye Başkanlığı profilini asla sunmayacaklarını ifade eden AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk İçelli, “Halk, kapalı kapılar ardında bir yönetim istemiyor. Bu konudaki şikayet Manisa’da had safhada ve her zaman gündemde. Ancak şunu 76 milyon milletimiz biliyor ki AK Belediyecilik anlayışında güvene dayalı, millet iradesinin hakim olduğu yönetim anlayışı bir düstur olarak kabul edilir. Bu nedenle şeffaflık bizim vazgeçilmez ilkemiz. Allah nasip ederse Yunus Emre ilçesinde bütün Türkiye’ye örnek olacak şekilde şeffaf yönetimde bir milat başlatmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımıza önce aday daha sonra da Yunus Emre Belediye Başkanı olmam halinde Allah nasip ederse şeffaf bir belediyecilik anlayışının sözünü veriyorum. Sözümüz söz!” dedi.

"Önceliğimiz sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza AK hizmetleri sunmak" diyen İçelli, “Parti Genel merkezimiz tarafından hangi arkadaşım aday olarak belirlenirse belirlensin önümüzdeki süreçte seçim meydanlarında aday olan arkadaşımızın yanında olacak, Yunus Emre İlçe Belediyesi ve diğer Belediye Başkanlıklarının AK Partinin iktidarıyla sonuçlanması için gayretli bir şekilde çalışacağız. Sorunları da çözümleri de biliyoruz. Çözümler AK Partinin sosyal belediyecilik anlayışıyla olur,” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA