Yuvada Kalan Çocuklara Doğum Günü Partisi

Kayseri'de çocuk yuvasında kalan Kasım ayında dünyaya gelen çocuklar için doğum günü partisi düzenlendi.


Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün'ün himayelerinde, Hacı Ali Sözduyar'ın eşi Hayriye Sözduyar'ın ev sahipliğinde bir restoranda gerçekleştirilen partiye, çocuklar ve yurt öğretmenleri katıldı.

Etkinliğe katılan çocuklar neşeli dakikalar geçirirken, kesilen doğum günü pastasının mutluluğunu davetlilerle paylaştılar. Doğum günlerinin kutlandığı için mutlu olan çocuklar, Gül Düzgün ile Hayriye Sözduyar tarafından kendilerine verilen doğum günü hediyelerini aldılar.

Gül Düzgün, yaptığı açıklamada, "Devletimizin himayesindeki bu ay doğan çocuklarımızın doğum günleri kutlamasını Hayriye Sözduyar'ın ev sahipliğinde yaptık. Öncelikle bu organizasyona destek olan Hayriye Sözduyar'a teşekkür ediyorum ve çocuklarımıza da hayırlı ve mutlu ömürler diliyorum. Bundan sonra her ay bir hayırseverimizin ev sahipliğinde, o ay doğan çocuklarımızın doğum günlerini farklı mekanlarda kutlayacağız" şeklinde konuştu.

Çocukların doğum günü kutlamasının ardından Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Handan Kilci ve rehberlik ve psikoloji öğretmeni Zehra Baysal ile birlikte Zambak Çocuk Evini ziyaret eden Gül Düzgün, evde kalan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA