Chp'li Vekil Sakine Öz’den İlçe Emniyet Müdürü Gündoğdu’ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletveki Sakine Öz Kula İlçesi’nde yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu’yu makamında ziyaret etti.

Chp'li Vekil Sakine Öz’den İlçe Emniyet Müdürü Gündoğdu’ya Ziyaret

Sakine Öz, "Türk Polis Teşkilatımızın, kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle doludur. Görevini her zaman fedakârca yapan Türk Polis Teşkilatı, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin her alanda egemen kılınmasıdır. Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. Ben tekrar size yeni görevinizde üstün başarılar diliyor, Kula İlçesine hoş geldiniz diyorum ve çok değerli personeliniz ile birlikte nice başarıyla dolu yıllar diliyorum” dedi
Kula İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu, yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretten dolayı Sakine Öz teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Öz'e, Chp İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, yönetim kurulu üyeleri belediye meclis üyesi Recai Öz İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar ve partililer eşlik etti.
Kaynak: İHA