Alış Veriş Yaptılar, Umre Kazandılar

Bursa’da bir marketler zincirinin 31 aileyi muhteşem hediyelerle buluşturduğu “İşte Benim Ailem” kampanyasının talihlileri belli oldu.

Alış Veriş Yaptılar, Umre Kazandılar

25 Haziran-21 Ekim tarihleri arasında Milli Pazar’ın Bursa’daki 25 şubesinde 30 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katıldığı “İşte Benim Ailem” kampanyasının talihlileri belirlendi. Milli Piyango İl Müdürü Ahmet Yılmaz’ın ve Bursa 15. Noteri'nin nezaretinde yapılan çekilişe ilgi büyük oldu. 1 Ford Cmax ve 1 Ford Fiesta marka araba, 5 çamaşır makinesi, 5 bulaşık makinesi, 5 buzdolabı, 5 Ipad ve 1 bisiklet sahibini buldu. Çekilişte ayrıca 4 çift umre ziyareti kazanırken, 4 çift de termal tatile gitmeye hak kazandı. Kampanya dahilinde toplam 31 aileyi muhteşem hediyelerle buluşturan firma, kampanyanın büyüklüğü ile Bursa’da bir ilke imza attı

Milli Pazar Kurumsal İletişim Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kılıç, “Milli Pazar olarak Bursa’da bir ilk olan kampanyamızla hem müşterilerimize jest yapmak, hem de daha verimli bir alışveriş dönemi gerçekleştirmek istedik. Bu gibi kampanyalarımız ilerleyen zamanda daha da büyüyerek devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA