Vali Oduncu Kadirli'de İncelemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Kadirli ilçesinde bazı inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Oduncu Kadirli'de İncelemelerde Bulundu

Kadirli Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve kamu kurumlarının ilçe müdürleri tarafından karşılanan Vali Oduncu, Kaymakam Çakmak'ın makamındaki kısa görüşmenin ardından, toplantı salonunda brifing aldı. Kaymakam Necip Çakmak tarafından sunulan brifingde, Vali Oduncu'ya ilçe hakkında detaylı bilgi verilerek, Kadirli'nin sorun ve ihtiyaçları anlatıldı. Vali Oduncu, brifing sunumunun ardından yaptığı konuşmada, Kadirli'nin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek maksadıyla Kadirli ilçesini ziyaret ettiğini ifade ederek, "Kadirli Kaymakamımız, ilçemizin sorun ve ihtiyaçları konusunda bize detaylı bilgiler verdi. Bu sorunların en kısa sürede çözülmesi ve Kadirli ilçemizin daha yaşanılır bir Kadirli olması için elimizden geleni hep birlikte yapacağız" dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kadirli Belediye'sini de ziyaret eden Vali Oduncu, Belediye binası önünde Başkan Ömer Tarhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanlığı makamında Başkan Tarhan ile görüşen Vali Oduncu, Kadirli Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Vali Dr. Mehmet Oduncu'ya Belediye bünyesinde açılan kurslarda dokunmuş olan kilim ve kahve fincanı takımı hediye etti.

Vali Dr. Mehmet Oduncu'nun incelemeleri Kadirli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile son buldu. Vali Oduncu, Kadirli OSB'de faaliyet gösteren BONİP İplik Fabrikası ve EMTA Kablo Fabrikasında yaptığı incelemelerin ardından, Kadirli OSB Müdürü Ali Karadana'dan brifing aldı. Brifingde Vali Oduncu'ya bölgede faaliyet gösteren firmalar, bölgede istihdam edilen işçi sayısı ve bölgenin altyapısı hakkında bilgi verildi.

Vali Oduncu, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki incelemelerinin ardından Kadirli'den ayrıldı.
Kaynak: İHA