Ak Parti'nin İl Danışma Meclisi Toplantısı Kütahya'da Yapıldı

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, geniş bir katılımla Yeni Belediye Kültür Sarayı'nda yapıldı.

Ak Parti'nin İl Danışma Meclisi Toplantısı Kütahya'da Yapıldı

Toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekillerinden Hasan Fehmi Kinay, Soner Aksoy, Vural Kavuncu, kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, AK Parti İl Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, İlçe Teşkilat Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve divan seçimi ile başlayan toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptı.

Saraçoğlu, AK Parti'nin tek başına iktidara geldiği Kasım 2002 seçimlerinden bu yana 11 yıl geride kaldığını hatırlatarak, Türkiye’de demokratikleşmeden, sağlığa, eğitimden ulaştırmaya önemli değişimler yaşandığını kaydetti.

Saraçoğlu, açıklanan demokratikleşme paketini son derece olumlu bulunduğunu belirterek, “Bu demokratikleşme paketi bir ilk değildir, son olmayacaktır. Son 11 yıllık sürecin tabii bir sonucudur. Ülkemizi bütün sıkıntılarından kurtaracak bir pakettir. Türkiye’nin istikrarını güçlendiriyoruz. Kamuda başörtüsü yasağının kaldırılması, farklı dilde eğitim ve seçim barajında değişiklik gibi düzenlemeler yapıldı. Ülkemiz ve milletimiz açısından tarihi bir gün yaşanıyor. Başbakanımız Erdoğan’ın açıkladığı paket halkının beklentisini karşılamıştır" dedi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere en hazırlıklı parti olduklarını dile getirerek, "İnşallah Kütahya'da 13 belediyeyi de alacağız.Çok sayıda aday adayı var. Ancak aday 1 kişi olacak. Aday olamayan arkadaşlarımlızın kırılmadan hizmete devam etmesini istiyorum" diye konuştu.

Toplantıda AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Soner Aksoy ve Vural Kavuncu ile Belediye Başkanı Mustafa İça da birer konuşma yaptı.
Kaynak: İHA