Artvin'de Ak Parti İl Danışma Toplantısı Yapıldı

Artvin'de AK Parti İl Danışma Toplantısı yapıldı.


AK Parti Artvin İl Başkanlığı binasındaki toplantıya, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Temiz ve partililer katıldı.

Erkan Balta, açılışta yaptığı konuşmada, AK Parti'nin genel hizmetler noktasında Artvin'de çok büyük hizmetlere imza attığını belirterek "Yerel yönetimler anlamında Artvin halen daha geçmişteki kasaba politikası zihniyetiyle yerel hizmetler almakta. Genel hizmetlerle yerel hizmetleri bütünleştirip Artvin'i daha güzel yaşanabilir bir şehir yapabilmek için yerel seçimlerde de başarılı olmak mecburiyetindeyiz" dedi.

Yerel seçimler sürecinde ilişkinde bilgiler everen Balta yerel seçimlerdeki adaylık sürecinin Kasım ayının sonunda kadar tamamlanacağını dile getirdi.

Milletvekili İsrafil Kışla ise 11 yıldır süregelen siyasi istikrarın beraberinde ekonomik istikrarı da getirdiğini ve 2002 yılı öncesindeki karanlık dönemin geride kaldığını söyledi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarında güçlü bir konuma geldiğini belirten Kışla, "Bugün milli gelirimiz 10 bin doların üzerinde. Şu 10 günlük tatilde bile arabalarıyla tatile çıkan yüz binlerce insan var. Bu, refah ve ekonomik düzeyimizin geliştiğini gösteren bir durumdur. Bu siyasi istikrarla oluyor, siyasi istikrarda ekonomik istikrarı getiriyor" dedi

Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı sürdürüldü.

Kaynak: AA