Ata Sporu Cirit Sultansazlığı'nda Yaşıyor

Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü Başkanı Mahmut Kılınç, İlçe Tarım Müdürü Murat Hodulu'yu makamında ziyaret etti.

Ata Sporu Cirit Sultansazlığı'nda Yaşıyor
Kılınç, ilçe Tarım Müdürü Murat Hodulu'yu ''Ata Sporu Cirit Sultan Sazlığında Yaşıyor Projesi'' hakkında bilgilendirdi.
Ziyarette konuşan İlçe Tarım Müdürü Murat Hodul, ''Bu proje bölgemizin tanıtımında, gençlerimizin özellikle bayanların ve gençlerin sosyal aktivitelere katılımı açısından hem de unutulmaya yüz tutmuş ata sporumuzun tekrar canlanması açısından önemli. Onun için Atlı Spor Kulübümüzün faaliyetlerinde projenin en güzel şekilde yürümesinde ve ata sporumuzun tekrar canlanması için İlçe Tarım olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. At için TİGEM'e müracaat ettik. İnşallah en kısa zamanda kulübümüzün Arap atı olarak bilinen cirit atlarına kavuşmasına vesile oluruz'' dedi.

Atlı Spor Kulübü Başkanı Mahmut Kılınç ise, ''İlçe Tarım Müdürüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kulübümüzün yaptığı faaliyetlere başından beri destek veren İlçe Kaymakamımız sayın Enver Ünlü beye, Belediye Başkanımız sayın Recep Özkan'a ve diğer ilgililere çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Kaynak: İHA