Aksaray Valisi Altınok kamu kurumlarını ziyaret etti

Aksaray Valisi Selami Altınok, kentteki bazı kamu kurumlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Afet Acil Durum Müdürlüğünün bulunduğu Valilik ek-3 hizmet binasını ziyaret eden Altınok, kamu kurumlarının vatandaş memnuniyetini sağlayarak çalışması gerektiğini söyledi.

Vatandaşın kamu kurumunu devletin kapısı olarak gördüğünü, bu kapıdan içeri girdiğinde her türlü hizmeti en iyi şekilde almayı istediğini belirten Altınok, ''Memurundan amirine, herkesin görevi en üstün hizmet anlayışı ile her kamu kurumunda vatandaşların iş ve işlemlerini güleryüz ile en kısa zamanda tamamlayarak, vatandaşların o kurumdan memnun, mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamaktır'' dedi.

Vali yardımcıları Fikret Zaman ve Kubilay Ant ile görüşen Altınok, İl Afet Acil Durum Müdürü İsmail Öztabak, Tapu Müdürü Hayri Koç, Kadastro Müdürü Yılmaz Saral, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Suat Keleş'ten faaliyet ve hizmetleri hakkında brifing aldı.

Nüfus ve Tapu Müdürlüğü'nde işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet eden Altınok, Aksaray'da kamu hizmetlerinin iyi olduğunu, vatandaş memnuniyetinin daha da artırılması için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını belirtti.

Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
Kaynak: AA