İstanbul'un 'tecavüzcü'sünü internet geyiği yakalattı

Beyoğlu'nda 5 turist kadına tecavüz etmekle suçlanan zanlı, sosyal paylaşım sitesine koyduğu bir fotoğraf sayesinde Bodrum'da yakalandı.

İstanbul'un 'tecavüzcü'sünü internet geyiği yakalattı
Beyoğlu , Galata Kulesi, Karaköy gibi mekânlarda yardımcı olmak bahanesiyle yakınlık kurduğu 5 turist kadına tecavüz ettiği iddia edilen Kadir O., Bodrum 'da bir internet kafede yakalandı.

Polis 31 yaşındaki Kadir O 'nun izine sosyal paylaşım sitesindeki hesabına koyduğu fotoğraflardan ulaştı.

Beyoğlu ve çevresinde 5 turist kadının 'Tecavüze uğradık ' şikâyeti üzerine harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ara sokaklardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Önce şüphelinin eşkaline sonra kimlik bilgilerine ulaşıldı. Paylaşım sitelerindeki hesapları da izlenmeye başlandı. Şüpheli Kadir O, 15 Ocak 'ta içinde bulunduğu otobüsün Bursa yakınlarında kaza geçirmesi üzerine çektiği görüntüyü “Verilmiş sadakamız varmış Allah korudu... Böyle bi aksiyon yaşadık işte......” notuyla birlikte paylaştı. Bunun üzerine Beyoğlu, Bursa ve Bodrum emniyetlerinin ortak operasyonu sonunda K.O., Bodrum 'a bir internet kafede gözaltına alınıp İstanbul 'a getirildi.
> Kadınlar teşhis etti

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği 'nde mağdur kadınlar tarafından da teşhis edildiği öğrenilen şüphelinin sağlık kontrölünde parmağında bir ısırık izine rastlandığı, cinsel saldırıda bulunduğu kadınlardan birinin ısırarak kendini savunması sırasında meydana geldiği belirtildi. Emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Kadir O., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.