Torbalı Gazeteciler Cemıyeti'nden Ziyaret

Geçtiğimiz hafta genel kurulunu yapan Torbalı Gazeteciler Cemiyeti, çalışmalarına hız verdi.

Torbalı Gazeteciler Cemıyeti'nden Ziyaret
Torbalı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün, Kaymakam Aydın Memük ve İlçe Emniyet Müdürü Ergün Gediz’i makamında ziyaret etti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenleyecekleri kahvaltıya davet etti.

Ziyarette, Cemiyet Başkanı Mehmet Ergün'ün yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Ceylan, Mustafa Yetkil, Cemil Zeybeker ve Vedat Gökçay yer aldı. İlk ziyaret saat 13.30’da Kaymakam Aydın Memük’e yapıldı. Gazetecileri makamında ağırlayan Kaymakam Memük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cemiyet Başkanı Ergün de, basın mensuplarına verdiği önem ve habere ulaşmalarında sağladığı kolaylıklar nedeniyle Memük'e teşekkür etti. Torbalı’nın gelişen bir bölge olduğunu ve bu gelişmeye paralel olarak gazetecilerin toplum adına önemli bir görev üstlendiğini belirten Ergün, “Gazeteciler yaşadığı kentin daha kaliteli olması için büyük bir gayret ve özveriyle çalışıyorlar. Biz de Cemiyet olarak, çalışan meslektaşlarımızın yanında olmak, onların haklarını savunmak için çaba harcıyoruz. Halkla iç içe olan gazetecilere göstermiş olduğunuz samimiyetten ve yakınlıktan dolayı şahsınıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaymakam Memük ise, Torbalı basını ve çalışanları ile samimi ve saygılı bir ortamda çalışmaktan mutlu olduğunu belirterek, yeni seçilen yönetime başarı dileğinde bulundu.

GEDİZ: “HER ZAMAN GAZETECİLERİN YANINDAYIZ”
Kaymakam Aydın Memük'ün ardından, İlçe Emniyet Müdürü Ergün Gediz makamında ziyaret edildi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gediz, gazetecilerin toplumda önemli ve kutsal bir görevi üstlendiğini söyledi.

Polisin çalışmaları ve sesinin basın sayesinde halka daha çabuk ulaştığını kaydeden Gediz, “Bizlerin yaptığı görev kadar, gazeteci arkadaşlarımızın yaptığı görevde çok önemli ve kutsaldır. Basın mensupları sayesinde çalışmalarımızı daha çok insana duyuruyoruz, daha çok insanla iletişime geçiyoruz. Bu bağlamda sizlerin her zaman yanındayız. Sizin için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Kaynak: İHA