Aydınlı Grup, Tüm İş Süreçlerini Sap İle Yönetmeye Başladı

Aydınlı Grup, itelligence Türkiye danışmanlığında SAP Projesi'ni kullanmaya başladı.

Yapılan açıklamaya göre, Aydınlı Grup, bünyesindeki 13 şirketin tüm kurumsal süreçlerinin SAP üzerinden yürütülmesi kararını alarak, hem yurt içi hem de yurt dışı operasyonlarını daha etkin ve başarılı hale getirmeyi amaçladı.

itelligence Türkiye danışmanlığında sürdürülen SAP projelerinde, Aydınlı Grup'un büyüme stratejisi için destek sağlanması hedeflendi.

Projede, üretimden dağıtıma, muhasebe süreçlerinden insan kaynaklarına kadar her aşamada, SAP yazılımının farklı çözüm ve bileşenleri hayata geçirildi. SAP üzerinde yönetilen tüm ürün ve fiyat bilgileri, tüm mağazalara akmak üzere IBM POS cihazlarına entegre edilerek, gerçekleştirilen günlük satışlar anlık olarak SAP üzerinden izlenebilir hale getirildi.

Ürün çokluğu ve çeşitliliği nedeniyle ortaya çıkabilecek kullanıcı hatalarının el terminalleriyle kontrol altına alınması sağlandı.

SAP projesine itelligence Türkiye ile HR uygulamalarıyla başlayan Aydınlı Grup, 4 ayda tamamlanan bu modülden sonra SAP Retail çözümünü devreye aldı. 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan projenin ardından BO ve BPC projeleri, inşaat şirketinin ERP projesi ile devam ediliyor.

Aydınlı Grup Genel Müdürü Levent Özkan, önemli bir dönüm noktası olarak gördükleri SAP ERP projesi için şunları söyledi:

''SAP ERP projesi için dünya çapında büyük şirketlerin kullandığı SAP yazılımını ve uluslararası başarılarıyla kendini kanıtlamış itelligence Türkiye uzmanlığını tercih ettik. Aydınlı Grup-ta tekstil, konfeksiyon ve mağazacılık sektörü açısından referans oluşturacak bir projeye imza attığımızı düşünüyoruz.''

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Yılmaz Yıldız
Kaynak: AA