28 Şubat'ta "Motor" iftirasını polisler zorla söylettirdi

Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı kavgayla günün konusu olan Adnan Oktar, Beyaz Tv ekranlarında 28 Şubat sürecinde yaşadığı işkenceleri ve uğradığı iftiraları anlattı.

28 Şubat'ta 'Motor' iftirasını polisler zorla söylettirdi
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Dinamit” programına konuk olan Adnan Oktar, 28 Şubat sürecinde yaşadığı işkenceleri ve uğradığı iftiraları anlatırken, önceki gece kavgaya tutuştuğu Rasim Ozan Kütahyalı ile karşı karşıya geldi.

AYAĞIMA ELEKTRİK VERİLDİ

28 Şubat'ta akıl almaz işkenceler yapıldığını söyleyen Adnan Oktar, “1996'da ayağıma elektrik verildi, sağ ayağımın tırnak yuvası yandı ve koptu. Ben şikayetçi olmadım. Adil Serdar Saçan,'Ayağında yer arasında ne kadar mesafe varsa ölümle senin aranda da o kadar mesafe var!' dediler.'' dedi.

FATİH ALTAYLI NASIL MÜDAHİL OLDU?

Altaylı'nın hakkı olmadan davaya müdahil olduğunu ifade eden Oktar, “Fatih Altaylı davaya girdi, çete davalarında bir tek savcı müdahil olabiliyor. Bu Fatih Altaylı kendisi müdahil olup karar aldırdı.” diye konuştu.

GİZLİ TANIKLARA 200 MİLYAR PARA VERİLDİ

Gizli tanıklara 200 milyar para verildiğini söyleyen Oktar, “Ben İttihadı İslam istiyorum. Bu ne CIA'nin, ne de başkasının işine gelir. Ben bağlantılı demek istemiyorum ama Aydın Doğan'ın Fatih Altaylı bir numaralı adamıydı. Fatih Altaylı ile Aydın Doğan'ın avukatı aynıydı.'' dedi.

BEN DELİLSİZ KONUŞMAM
Ümit Zileli'nin bir sorusu üzerine iddialarının delilli olduğunu söyleyen Oktar. "Ben delilsiz konuşmam. Hepsi delilli." diye konuştu.

MOTOR İFTİRASI NASIL ORTAYA ÇIKTI?

28 Şubat'ta bazı mankenlere zorla “cariye” dedirttirildiğini ifade eden Oktar, “Ben bunlarla ilişkiye girmişim, ben bunlara motor demişim. Gülben Ergen filan. Haşa bu insanlar çok değerli insanlar. Bu motor iftirasını, polisler bize zorla işkence ile söylettiler.'' Latif Şimşek: Bu motor iftirasını kim attı.

BENDE MEHDİLİK ÖZELLİĞİ VAR AMA...
“Mehdilik iddianız var mı?” şeklindeki soruya ise Oktar şöyle yanıt verdi:
'Alametler bende var ama ben Mehdilik iddiasında değilim. Bende o özellikler var. Bunu gizlersem sorumlu olurum. İslam tarihinde geceli gündüzlü' Sen Mehdi değilsin!' diyorlar. Ben de öyle diyorum; ben Mehdi değilim.'

RASİM OZAN: ESPRİ YAPTIM
Adnan Oktar, Rasim Ozan Kütahyalı ile canlı yayında neden tartıştığına ise şu şekilde açıklık getirdi:
“Ona çok kırıldım. Bu gelecek kişi, Mehdi, motorlar ayrımı yapıyor mu diyor. Bu suçtur. Bana söylesin, benim gösterdiğim tepkinin sebebi bu.”

Rasim Ozan Kütahyalı ise sözlerinin yanlış anlaşıldığına dikkat çekerek “Espri yaptım.” dedi.

OSMAN GÖKÇEK: TEK DOĞRU KUR'AN-I KERİM

Programda Adnan Oktar'ın gerçek İslam'ın Atatürk'ün tarif ettiği İslam olduğunu ifade etmesi üzerine Beyaz Tv Genel Koordinatörü Osman Gökçek canlı yayına telefonla bağlandı. Gökçek, İslami konularda yapılan tartışmalarda Türkiye'de kabul edilen kurumun Diyanet İşleri Başkanlığı olduğuna dikkat çekerek, “Diyanet İşler Başkanlığı'nın yayınlarını bu konularda kendimize öncü ve doğru olarak kabul ediyoruz. İslamiyetin sadece doğru olarak kabul edileceği tek şey ise Kur'an-ı Kerim'dir.” dedi.

Adnan Oktar'ın “Ben cahilim ve bazı konularda bilgisizim”dediğini hatırlatan Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

BİLGİ SAHİBİ OLMADAN, BİLGİ VERMEYİN UYARISI

“Cahil olduğumuz ve bilmediğimiz konularda Allah muhafaza yapmış olduğumuzdan dolayı şirke gireriz. Ve bundan dolayı dinden bile çıkabiliriz. Bu akşam bizi izleyen bir çok izleyicimiz var. Bu izleyicilerimize bilgisi olmadığı konularda, bilgi vermenin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum.”

PROGRAMI TADINDA BIRAKIN


Osman Gökçek, bu açıklamalarından sonra “Bu süreçten sonra programı çok fazla uzatmayıp, tadında bitirip kesmek gerektiğini düşünüyorum” dedi. Programın moderatörü Latif Şimşek, Osman Gökçek'in bu uyarısını dikkate alarak yayına son verdi.


BEYAZ GAZETE