Fethiye Birlik Olup İstanbul'a Akın Etti

2013 yılında başarılı bir turizm sezonu geçirmek isteyen Fethiye, tanıtım atağına geçti.

Fethiye Birlik Olup İstanbul'a Akın Etti
Güç birliği yapan ilçedeki bütün belediyeler, yöneticiler, turizmciler, oda ve dernekler EMITT Fuarı'nda Fethiye'yi tanıtıyor. 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta 17. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT başladı.

Fethiyeliler, fuara yakın ilgi gösterdi. Neredeyse Fethiye'deki tüm yöneticiler fuar için İstanbul'a gitti. Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin (FETAB) organizasyonuyla açılan Fethiye standını, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, FETAB Başkanı Osman Nuri Otgöz, yerel yöneticiler ve oda başkanları ziyaret etti. Yazılı açıklana yayınlayan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, EMITT Fuarı'nı değerlendirdi. “Fethiye’nin tanıtımı ne kadar fazla olursa o kadar turist gelir." diyen Çalık, İstanbul'da küçük bir Fethiye kurulduğunu söyledi.

Çalık, "Gerçekten güzel bir stant olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye'nin birlik olarak İstanbul'a akmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. FETAB Başkanı Osman Nuri Otgöz ise ilk gün olmasına rağmen Fethiye standına gösterilen ilgiden memnun olduklarını açıkladı.

Otgöz, “İlk gün olmasına rağmen yoğun ilgi görmesi bizi çok mutlu etti. Görüldüğü gibi biz Fethiye’den adeta çıkarma yaptık. Cuma günü 14.30'da kokteylimiz var. Herkesi Fethiye standına davet ediyorum.” dedi.