Hkü Yüksek Lisans Mezunları İçin Tören

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü yüksek lisans eğitiminden mezun olacak ilk öğrenciler için tören düzenlendi.

HKÜ'den yapılan açıklamaya göre, törende konuşma yapan HKÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, üniversite için bir kilometre kat ettiklerini belirterek, ilk yüksek lisans öğrencilerinin diplomalarını vermenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Özdemir, öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür etti.

Törende diplomasını alan Hüseyin Güneş ise, eğitimin yaşının olmadığını ifade ederek, bir kamu çalışanı olarak üniversitenin kendilerine sunduğu imkanlardan faydalanarak yüksek lisanslarını tamamladıklarını aktardı.

Konuşmaların ardından, Rektör Özdemir, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı'nı başarıyla tamamlayan Hüseyin Güneş, Ali Okur ve Abdurrahman Aslan'a diplomalarını ve hediyelerini takdim etti.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Hanifi Aslan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Filiz Gölpek, akademisyenler, Öğrenci İşleri Müdürü Nigar Doğan ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA