Kadirli'de Şube Başkanları Toplantısı Düzenlendi

Kadirli şube başkanları toplantısı Kaymakam Necip Çakmak başkanlığında düzenlendi.

Çakmak, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, kurumların genel işleyişiyle ilgili hizmet içi eğitime önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşlara hizmet noktasında mesai saatleri içerisinde ayrıcalık veya ayrımcılık yapılmamasına riayet edilmesini isteyen Çakmak, ''Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için, mesai saatlerine kurumların ve çalışanların özellikle riayet etmelerini istiyoruz. Hizmet verirken, hiç kimseye ayrımcılık veya ayrıcalık yapılmadan herkese eşit şekilde yaklaşılması gerekir. Ülkemiz genelinde sorun teşkil eden ve gençlerimizi kötü alışkanlıklara sevk etmeye çalışanlara karşı güvenlik birimlerimiz fırsat vermeden çalışmalarını sürdürmelidir. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, bu konuda öğrencilerimizi bilgilendirmelerini istiyoruz. Kurum olarak vatandaşa hizmet odaklı kısa sürede çözüm üretecek bir yapı oluşturmalıyız'' diye konuştu.

Kaymakam Çakmak, toplantının her ay düzenli olarak yapılması ve kurumlarca tespit edilen sorunların yine kurumlar arası işbirliği içerisinde çözüme kavuşturulması gerektiğini kaydetti.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: İsmihan Özgüven
Kaynak: AA