Niğde’de Sonsuz Nur Sınav Sonuçları Açıklandı

Niğde Belediyesi ve Nümder’in ortaklaşa yaptığı kutlu doğum haftası organizasyonunda yapılan Sonsuz Nur kitabından yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Niğde’de Sonsuz Nur  Sınav Sonuçları Açıklandı
Yaklaşık iki aydır çalışmalarını sürdüren ve güzel bir program hazırlama çabasında olan Niğde Belediyesi ve Nümder yetişkin ve ilköğretim kategorisi olmak üzere peygamber efendimizin hayatını konu alan bir sınav yapmıştı. Yoğun ilgi gören sınava Niğde genelinde 8 bin kişi katılmıştı.6 Ocakta yapılan sınavın sonuçlarını Nümder’in internet sitesinden açıklandı.

8 bin kişinin katıldığı sınavda 99 netle Songül Akgün yetişkinler kategorisinde birinci olurken; Ahmet Sevindik, Gökhan Yıldız, Hüseyin Can Duyar, Yavuz Tuğberk, Kamile Erdoğan, Ali Erzurum, Mehmet Emin Aslan, Bahadır Esmerer, Kenan Yüksel ve Abdülbaki Şeker dereceye giren diğer isimler oldu.

İlköğretim kategorisinde ise yaptığı 79,75 net ile birinci olan Ceren Doğan’ı 79 Netle Burak Çelik takip etti. Yarışmada dereceye giren diğer öğrenciler ise; Bilge Nur Aydın, Vildan Kalkan, Meryem Akçay, Hayriye Yüksel, Şule Şimşek, Yusuf Can Tükay, Faruk Öztürk, Oğuzhan Özçelik oldu.

Niğde Belediyesi ve Nümder 19 Ocakta yapacağı programla birlikte hedefine ulaşacak. Niğde Üniversitesi Besyo Kapalı spor salonunda yapılacak program da Ertuğrul Erkişi, Dünya Kuran okuma 2.si Hafız Mehmet Bilir, Araştırmacı yazar M.Şevki Erol ve Mehtap radyosundan Mesut Baran da Niğdelilerle buluşacak.

Program için çalışmalarını sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan: ”Böylesine bir organizasyonda Niğde Belediyesi olarak katkı sağladığımızdan dolayı çok mutluyuz. Gönül ister ki böyle bir amaçta böyle bir programda biraz daha fazla bir şeyler yapalım ama bu uğurda ne yapsak az kalır. Arkadaşlarımız iki ayı aşkın süredir yoğun tempoda çalışıyor. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece olacağının müjdesini verirken tüm Niğdeli kardeşlerimizi hemşerilerimizde Besyo spor salonuna davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA