Ak Parti Kuşadası İlçe İstişare Toplantısı

AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen danışma meclisi toplantısı Kuşadası Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ak Parti Kuşadası İlçe İstişare Toplantısı
Partililerin ilgi gösterdiği toplantıya, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in yanı sıra, AK Parti Kuşadası ilçe Başkanı Ali Kara, parti yöneticileri ile partinin kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla yoğun bir döneme girileceğine dikkati çeken AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, aday adayı olmak isteyenlerden bekledikleri özellikleri anlatarak, “ Bizim belediye başkanlarımız başarılı olmak zorunda. Başarılı insanlara bir bakın, bu insanların özelliklerine bakın, en başta zekidirler, çalışkandırlar. Çalışkan insanlarda erken kalkan insanlardır, ne kadar çalışkan başarılı insan tanıdıysam hepsi erken kalkmıştır. Vehbi Koç örneği şimdi aklıma geldi, örneğin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan günde 3-4 saatlik uyku ile dolaşır. Demek istediğim başarılı insanlar en başta erken kalkan insanlardır. Bizim belediye başkanımız sabah 6’da kalkıp başkanı olduğu şehrin sokaklarında nasıl hizmet üretebilirim, neler yapabilirim diye yürüyecek, halkın arasında dolaşacak. Biz AK Parti olarak bunu yapacağız. Bizim adaylarımız zeki, çalışkan ve bilgili olmak zorunda” dedi.

Erdem ayrıca, konuşmasında Aydın’ın büyükşehir olması konusuna değinerek, “Aydın büyükşehir olunca vergiler yükselecek, vatandaşın cebinden daha fazla para çıkacak diyorlar. Vatandaşımızın cebinden fazla para çıkmayacak. 5 yıl içerisinde köylerde ne vergi, ne de ruhsat parası alınacak. Vatandaşlar evlerinin ruhsatlarını ücretsiz olarak alacak. Büyükşehir Aydın’a bir zarar getirmeyecek, aksine çok daha büyük yararları olacak. Büyükşehir Aydın için bir dönüm noktasıdır” dedi

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı Sonunda ilçede Son bir yıl içinde Ak Partiye en fazla üye katılıma sağlayan üyelere plaketleri verildi.

Kaynak: İHA