Kütahya Belediyesinden “iş Makinaları Sergisi”

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, kente daha iyi hizmet etmek amacıyla yeni iş makinaları satın aldıklarını bildirdi.İça, “Çağın teknolojisine uygun aldığımız araçlarımızla Kütahya’da hizmet kalitemizi artırıyoruz” dedi.

Kütahya Belediyesinden “iş Makinaları Sergisi”
Kütahya’ya hizmet etmek amacıyla belediyece alınan araçlar ve iş makinaları vatandaşlara sergileniyor. Kütahya Belediyesi önünde sergilenen araçlarla ilgili bir açıklama yapan Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça; “Bu sene değişik zaman dilimlerinde Belediyemize yeni araçlarımızı almaya devam ediyoruz. Kentimiz bu kazandığı makine ekipmanlarla hizmette daha üst noktaya taşıma şansı elde etmektedir. Bilindiği gibi geçtiğimiz kış bazı eksiklerimiz vardı. Bu eksiklerimizi giderme anlamında karla mücadele için 18 adet araç almıştık. Şimdi ise 5 adet daha aldık. Bunların toplam değeri 1.8 milyon TL civarındadır. Bunların hizmete katacağı değer çok önemlidir. Devam eden yol çalışmalarımızla birlikte 2012 ve 2013 yılında özellikle yeni mahallelerimize yol bağlantısı damgasını vuracaktır. Şu anda Parmakören, Okçu, Gövecci, Bahçelievler, Sofu Mahallesine kadar devam eden yol çalışması ve Toki Turgutlar yolu çalışması devam etmektedir. Ayrıca Ağaçköy Regülatörü ve Kent Park çalışmalarımızda hızla devam etmektedir. Yeni iş makinelerimizin Kentimiz için hayırlı olmasını diyorum” dedi.

Diğer yandan Kütahya Belediyesince 1 adet dozer, 1 adet akaryakıt tankeri, 1 adet silindir ve kamyon olarak ta kullanılabilecek 2 adet karla mücadele aracı satın alındığı öğrenildi .
Kaynak: İHA