Birand'ın 'Pi.. kurusu' lafına Cüneyt Özdemir'den cevap

Katıldığı bir televizyon programında eski çırağı Gazeteci Cüneyt Özdemir'e "pi. kurusu" diyerek sosyal medyayı sallayan Mehmet Ali Birand'a Özdemir'den jet cevap geldi.

Birand'ın 'Pi.. kurusu' lafına Cüneyt Özdemir'den cevap
Dün CNN Türk ekranlarında Enver Aysever'in sunduğu “Aykırı Sorular” programına konuk olan ünlü anchormen Mehmet Ali Birand, gazeteci Cüneyt Özdemir için 'pi. kurusu ' diyerek eski çırağına olan sempatisini hayli ilginç bir şekilde ifade etmişti. Birand'ın sosyal medyayı da sallayan bu şok eden ifadesine Cüneyt Özdemir'den jet cevap geldi.

CNN Türk ekranlarında katıldığı bir haber programında gündemi değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir, 'Mehmet Ali Birand sempatik bir ağabeyimiz. O dil hep aramızda kullandığımız bir dildir. Onun için hiç üzerime alınmadım. Bir küfür olarak görmüyorum. Tam tersi o sevdiği insanlara öyle hitap eder ' dedi.

'NE ÖĞRENDİYSEM ONDAN ÖĞRENDİM '


Ne öğrendiyse Birand'dan öğrendiğini söyleyen Özdemir, 'Bugünkü halimizde kendisini, özellikle gazeteciliğini örnek aldık. Birand'ı çok iyi görüyorum, müthiş gidiyor. Umarım bu yılda Kanal D'de yine haberlerin tozunu attıracak ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE