Tbmm Başkanı Çiçek'ten, Afyonkarahisar Şehitlerine Taziye Mesajı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Afyonkarahisar’da 25 askerin şehit olduğu patlamayla ilgili olarak, “Bu tür keder verici olayların nedeninin en kısa zamanda aydınlatılacağını düşünüyor, tekrar etmemesi için her türlü tedbirin alınacağına inanıyorum” dedi.

Çiçek, Afyonkarahisar’da meydana gelen patlama sonucunda 25 askerimizin şehit olması üzerine, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e bir taziye mesajı gönderdi. Çiçek mesajında, birkaç gün önce 30 Ağustos Zaferinin 90. yılının kutlandığı Afyonkarahisar’da meydana gelen elim bir patlama sonucunda 25 Mehmetçiğin şehit olduğu ve 8 askerin de yaralandığı haberini almaktan büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Bölücü hainler tarafından Gaziantep, Şemdinli ve Beytüşşebap’ta düzenlenen saldırılar sonucunda verilen şehitlerin ardından gelen bu acı haberin acıları daha da katladığını vurgulayan Çiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu tür keder verici olayların nedeninin en kısa zamanda aydınlatılacağını düşünüyor, tekrar etmemesi için her türlü tedbirin alınacağına inanıyorum. Vatanın birliğinin bekçisi olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyor, silahlı kuvvetlerimizin değerli mensuplarına ve şehitlerimizin yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Elim olayda yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar temenni ediyorum.”
Kaynak: İHA