Konya Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Selvi Açıklaması

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Latif Selvi, Hz. Muhammed'e hakaret içeren filmle ilgili ''Biz Müslümanlar, bu kötü niyetli vahşilerin yaptıklarını yanlarına kar bırakmayacak kadar cesaretli ancak attıkları oltaya yem olmayacak kadar da feraset sahibiyiz'' dedi.

Selvi, Kayalıpark'ta düzenlenen basın açıklamasında, şahıslarına yapılan tüm hakaretleri bağışlayabileceklerini, ancak Hz. Muhammed'e, Kuranı Kerim'e ve Allah'a yapılan hakaretleri ise asla kabul etmediklerini ifade etti.

Müslümanları bu tür girişimlerle tahrik ve teşvik etmeye çalışanların, filmde anlatmaya çalıştıkları gibi cani ve saldırgan bir Müslüman imajı oluşturmayı amaçladıklarını belirten Selvi, şunları kaydetti:

''Biz Müslümanlar, bu kötü niyetli vahşilerin yaptıklarını yanlarına kar bırakmayacak kadar cesaretli ancak attıkları oltaya yem olmayacak kadar da feraset sahibiyiz. Çaktığınız ateşin kıvılcımının önce sizi yakacağını bilin ve dünyanız size dar olmadan hatanızdan dönün. Belki Cenabı Hak'kın affına mazhar olabilirsiniz. Aksi halde yarın sizin için çok geç olabilir. Hile ve tuzaklarınız adeta bir örümcek ağı gibi başınıza dolanır.''

Kaynak: AA