Aktif-Sen'den İl Milli Eğitim Müdürü Pala’ya Ziyaret

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Genel Başkanı Osman Bahçe, yönetim kurulu üyeleri ve Şanlıurfa Şube Başkanı Veysel Öncel ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala’yı makamında ziyaret etti.

Aktif-Sen'den İl Milli Eğitim Müdürü Pala’ya Ziyaret
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası bir açıklama yapan Aktif-Sen Genel Başkanı Osman Bahçe, “Biz öncelikle 2012-2013 eğitim öğretim yılının ülkemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bütün meslektaşlarımızın ve eğitim paydaşlarının öğrencilerimizin, velilerimizin kazasız belasız, problemsiz, verimli bir eğitim sezonu geçirmelerini diliyoruz. Yine burada Şanlıurfa’mıza atanan 2 bin 800 yeni meslektaşımıza da aramıza hoş geldiniz diyoruz. Onların da göreve başlama süreçlerinde karşılaşacakları her türlü sıkıntılarında ve problemlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek isteriz. Aktif Eğitimciler Sendikası eğitim dünyamıza, ülkemize farklı bir bakış açısıyla hizmet etmek ister. Bizler sendika olarak hep birlikte siyasi kurumlara eşit mesafede durarak, ilkeli hareket ederek mesleğimizi ve meslektaşlarımızın, eğitim sistemimizin faydası olan her türlü çalışmayı destekleyerek üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen sorumluklarını yerine getirerek görevimizi ifa etmeye çalışacağız. Bu çerçevede Şanlıurfa ilinde de eğitim dünyasına, meslektaşlarımıza sıcak bir yuva, sıcak bir kucak olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Sendikamız üyesi olan veya olmayan, bizim gibi düşünen, düşünmeyen bütün meslektaşlarımız bizim için kıymetlidir. Hepsiyle birlikte onların fikirlerini dikkate alarak ülkeye hizmet etmek istiyoruz. Bizim üyemiz olma koşulu yok, bütün öğretmenlerimizin, bütün velilerimizin, bütün halkımızın eğitim öğretim ile fikirleri, düşünceleri bizim için kıymetli. Onları mutlaka mutlaka dikkate alacağız, değerlendireceğiz. İlkelerimiz aykırı olmadığı sürece gereklerini hep birlikte yerine getireceğiz, takip edeceğiz. Biz sendika olarak eğitim çalışanlarımızın vatana, millete ve ülke insanına karşı yürütmüş oldukları hizmetlerinde kendilerine katkı sunmak için sosyal sendikacılık yapma kararındayız. Onların gerek mesleki problemlerinde, gerek özlük hakları ile ilgili problemlerinde, gerek hayatın diğer alanlarındaki bizimle paylaşmak, bizden destek isteyecekleri her türlü problemlerinde koşulsuz destek sunmaya varız, hazırız ve bu çerçevede biz Şanlıurfa’mızda görev yapan bütün öğretmenlerimizi, ülkemizde görev yapan tüm meslektaşlarımızı öğretmeniyle, yöneticisiyle ve memuruyla, hizmetlisiyle ve şefiyle bütün eğitim çalışanlarını Aktif Eğitimciler Sendikası çatısı altında ülkemiz eğitimine birlikte hizmet etmeye davet ediyoruz ve sendikamıza katkı sunmaya ve ülke eğitimine katkı sunmaya davet ediyoruz. Bizler de sendika olarak Şanlıurfa il temsilcimiz Veysel Öncel Bey ve diğer yöneticilerimiz ile birlikte Şanlıurfa için Şanlıurfa eğitimine katkı sunan tüm projelere koşulsuz destek sözü veriyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ise, Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz tüm sendikalara eşit yakınlıktayız. Eğitim öğretim meselelerinde koşuşturan, problemlere çözüm getiren, eğitim seviyesinin gelişmesi, öğretmenlerimizin ve memurlarımızın rahat bir ortamda çalışmaları için çaba gösteren tüm kurumlarımıza, kuruluşlarımıza, sendikalarımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada çiçeği burnunda Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Sayın Osman Bahçe’ye de bu alanda başarılar diliyorum. Eğitim alanında güzel hizmetlere imza atacaklarını umuyorum. Az önce de anlattıklarından yola çıkarak hem eğitim alanında hem sosyal hayat alanında güzel projeler hazırlamışlar. Bu manada kendilerine muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Bahçe, günün anısına İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala’ya kahve fincanı hediye etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi .
Kaynak: İHA