Dünyanın İlk Gözlüksüz 3D Televizyonu Bimeks’te

3 boyutlu televizyonlarda gözlük devri sona erdi.

Dünyanın İlk Gözlüksüz 3D Televizyonu Bimeks’te
Dünyanın ilk gözlüksüz 3D televizyonu Toshiba 55ZL2 modeli, 12 Eylül itibari ile ilk kez Bimeks Metrocity AVM’de teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. Mağazaya gelen tüm müşterilerin gözlüksüz 3D TV keyfini deneyimleyeceği Bimeks’te teknolojinin Son sürprizinin tüm özellikleri hakkında bilgi almak da mümkün olacak. TV harikası Toshiba 55ZL2, bu büyük marifetinin yanı sıra 3840x2160 çözünürlükte QUAD Full HD ekran, AMR 800 Hz görüntü tazeleme hızı ve 7 Çekirdekli CEVO Engine görüntü işlemcisi ile inanılmaz bir seyir keyfi ve 3D performansı sunuyor. Görüntü kalitesi doğa ile yarışan bu televizyonlar bizlere adını bile neredeyse unuttuğumuz renkleri hatırlatıyor.

Toshiba ZL2, kullanıcısını entegre kamerası ile tanıyarak kişisel ses ve görüntü ayarlarını otomatik olarak seçebilen, izleme alışkanlıklarına göre geliştirmeler yapabilen, gerektiğinde TV karşısında değilken bizim yerimize kayıt yapabilen "Akıllı Kişisel TV" özelliğini sunuyor. Parmaklarınıza onu yönetme sihrini sunan bu ürünün karşısında kendinizi maçta, eğlence programında, sinemada ya da vahşi doğada gezintiye çıkmış gibi hissediliyor.

Entegre Uydu Alıcısı, Wireless, 2D-3D dönüştürme, USB'den kayıt, akıllı telefon ve tabletler ile uzaktan kumanda fonksiyonu cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor .
Kaynak: İHA