4 İşyerini Soyan Gaspçılar Adliyeye Sevk Edildi

Polise tabancayla ateş ederek kaçmak isteyen ve operasyonda kıskıvrak yakalanan iki gaspçıyla birlikte 4 kişi gözaltına alındı.

4 İşyerini Soyan Gaspçılar Adliyeye Sevk Edildi
Kiraladıkları otomobille İzmir Yolu üzerindeki bir beton şirketini gece yarısı silahla soymayı planlayan iki kişi, karşılarında polisi görünce kaçmaya başladı.

Zanlıların içinde bulunduğu otomobille Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekibi arasında filmleri aratmayacak kovalamaca yaşandı. Kaçan otomobil Misi yakınlarında durduruldu. içindeki Hakan P. ve Emrullah S., gözaltına alındı. Olay günü otomobilde yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 1 adet spiral makinesi ve elmas ucu, 10 adet spiral taşı, 1 adet çekiç, 1 adet demir kesme makası, 2 adet demir keski ele geçirildi.

Yakalanan zanlılar üç gün boyunca Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde sorgulandı. Polisin sorguda Hakan P .(32), Emrullah S. (30), ile birlikte hareket eden Murat Y. (32) ve Yaşar D.'yi (24) de gözaltına alındı. Bu kişiler, kiraladıkları otomobille temmuz ve ağustos aylarında, Mudanya yolu Çağrışan girişindeki gıda toptantıcısı, Ovaakça'daki otomobil bayi, NOSAB'ta makine fabrikası ile Bademli'deki gıda fabrikasının gece yarısı güvenlik görevlilerini tabancayla etkisiz hale getirerek gasp yaptıkları ortaya çıktı .
Kaynak: İHA