Akseki'de Taşımalı Eğitim Verilecek Okulların Yemek İhalesi Yapıldı

Antalya'nın Akseki ilçesinde taşımalı eğitim verilecek ilköğretim okullarının yemek ihalesi yapıldı.

Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürvekili İ.Mithat Bağcı başkanlığında Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan yemek ihalesine iki firma katıldı.

İhaleyi Cevizli Hazır Yemek Fabrikası Şirketi kazandı.

Akseki İlçe Milli Eğitim Müdür vekili İ.Mithat Bağcı, yaptığı açıklamada 2012-2013 eğitim öğretim döneminde Atatürk İlköğretim Okulu, Cevizli İlköğretim Okulu ve Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu'nda toplam 413 öğrenci için taşımalı eğitim verileceğini belirterek, "Öğrencilerimize sıcak yemek verilecek ve okullar açılınca öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde beslenmeleri için denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

TAŞIMA İHALESİ YAPILAMADI
Toplam 46 yerleşim biriminden 31 hat ve 32 araç ile 413 öğrencinin taşımalı eğitim göreceğini bildiren Bağcı, "Taşımalı eğitim için ilk ihaleye hiçbir firma kişi katılmadı. İkinci ihalemiz ise 31 Ağustos tarihinde saat 10.00’da Akseki Atatürk İlköğretim Okulu'nda gerçekleştireceğiz” dedi.

Bağcı, Değirmenlik, Sinanhoca, Fersinalanı, Güneykaya köyleri ile Yarpuz ve Kuyucak beldelerinde 1 ile 4'üncü sınıfların ise bulundukları yerlerde eğitim göreceğini söyledi .
Kaynak: İHA