Milletvekili Kaşdemir İftar Eleştrilerine Cevap Verdi

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çanakkale kordon boyunda düzenlenen iftar organizasyonuyla ilgili eleştirilere cevap verdi.

Milletvekili Kaşdemir İftar Eleştrilerine Cevap Verdi
Çanakkale Ak Parti Milletvekili İsmail Kaşdemir Lapseki ilçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Murat Şengül İl Genel Meclis Üyeleri ve parti üyeleriyle bir araya gelen Kaşdemir, son günlerde sık sık eleştirilen Çanakkale’deki iftar organizasyonlarına değindi.

Kaşdemir, “Ramazan ayında bu organizasyonları yapmak istedik. Manevi bir ayda bundan daha güzel bir organizasyon yapılabilir miydi? Biz kimseye ayrım yapmaksızın herkesi davet ettik. Eceabatlı, Gelibolulu, Lapseki ve birçok yerden gelen vatandaşlarla birlik ve beraberlik mesajı verdik. Amacımız da buydu. Bu portreyi sergilemek istedik. Kimsenin bu portreden korkmasına gerek yok. Bu iftarlar bizim değerlerimizdir. Ramazan ayında iftar programından başka bir program yapmayı uygun bulmuyorum. Yaptıklarımızı din tüccarlığı olarak empoze etmeye çalışanlar var. Açıklamanın yapıldığı gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Zeytinburnu’nda CHP’nin düzenlediği sokak iftarlarına katılıp resim çektirdi. Şimdi Çanakkale’de yapılan din tüccarlığıysa Zeytinburnu’nda yapılan nedir ? Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sokak sokak iftarlar veriyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Amacımız bu manevi duyguyu ve atmosferi yaşamaktır. Bizler Ak Parti olarak bu kardeşliğimizi bozmak isteyenlere göz açtırmayız” dedi .
Kaynak: İHA