Hırsızlık İhbarına Giden Polisin Dur İhtarına Uymadılar

Antalya'nın Alanya ilçesinde hırsızlık teşebbüsüne giden polis ekibini karşısında gören motosikletli gençler ve polisler arasında kovalamaca yaşandı.

Polisin dur ihtarına uymayan gençler dakikalarca süren kovalamaca Sonrası kaza yapınca yakalandılar. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Sitesi içerisinde hırsızlık teşebbüsü olduğu ihbarını alan polis ekibi olay yerine hareket etti. Teşebbüsün meydana geldiği yer yakınlarında 07 HDK 65 plakalı bir motosikletin hızla uzaklaştığını gören polisin dur ihtarına uymayan motosiklette bulunan iki kişi arasında kovalamaca başladı.

Cikcilli beldesi ara sokaklar ve Oba beldesinde devam eden kovalamaca kanal çalışması nedeniyle kapalı olan yolda motosikletin devrilmesi Sonucu Son buldu. Şans eseri motosiklet sürücüsü Engin Y. ve motosiklette bulunan arkadaşı Ahmet A. kazayı yarala almadan atlatırken, iki şüphelinin ehliyetleri olmadığı için polisten kaçtıkları belirlendi. Gözaltına alınan Engin Y. ve Ahmet A. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüler .
Kaynak: İHA