Malatya Valisi Şahin: Böyle Bir Şehirde Görev Almaktan Mutluyum

Düzce Valiliği'nden Malatya Valiliği'ne atanan Vasip Şahin, büyük devlet adamları ve sanatçılar yetiştirmiş bir kentte görev almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Malatya Valisi Şahin: Böyle Bir Şehirde Görev Almaktan Mutluyum
Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliği'ne atanan Vasip Şahin, görevine başladı.

Yeni görevinin Türkiye, Malatya ve Malatyalılar için hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyen Şahin, kente yabancı olmadığını, 1990-1992 yılları arasında Pütürge Kaymakamlığı görevini yürüttüğünü anlattı. Şehrin 20 yıl içinde önemli mesafeler aldığını gözlemlediğini belirten Şahin, "Malatya o gün de benim için güzel ve şaşırtıcı bir şehirdi. Beklediğimin daha iyisini bulmuştum. Bugün de görebildiğim kadarıyla, geçen 20 sene içerisinde epeyce bir mesafe almış. Malatya büyük devlet adamları ve sanatçılar yetiştirmiş, önemli bürokratlar çıkarmış, Türkiye'nin ekonomisine yön veren, dünyada da birtakım sektörlerde söz sahibi olmaya başlamış iş adamları bulunan, mümbit, dinamik bir şehir. Böyle bir şehirde görev yapıyor olmaktan mutluyum. Malatyalılar, Malatya'daki kamu kurum ve kuruluşları, üniversite, belediye, siyasiler, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ve basınla el ele, gönül gönüle, omuz omuza Malatya'ya hizmet etmek niyetindeyiz." diye konuştu.

Öte yandan Vali Vasip Şahin’e ilk hayırlı olsun ziyaretini Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır gerçekleştirdi. Ahmet Çakır, ziyarette Vali Şahin’e hayırlı olsun dileklerini iletti.