Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'den 'yamyam' Benzetmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Partili belediye başkanlarının insana hizmet aşkıyla çalıştığını belirterek "Bizim arkadaşlarımız insana hizmet aşkıyla koşuştururlar.Bizim dışımızdakilerin yamyamlarını doyurma mecburiyeti vardır yada dağa taşa para harcarlar, yada yolsuzlukla, hortumculukla uğraşırlar. Gece gündüz festivallerle ömürlerini geçirirler" dedi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'den 'yamyam' Benzetmesi
Trabzon'da yarın 7 ili kapsayan 'Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'na katılmak için bölgeye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve beraberindeki heyet ile Giresun Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada partililere seslenen Tanrıverdi, kendilerinden önceki dönemde Türkiye'nin adeta hortumlandığını kaydederek "O kadar hortumlanmış ki şuan yapılan hizmetlerin bedeli kadar imkanlar hortumlanmış. O gün Türkiye hortumlanmamış olsaydı bugün Türkiye çok daha ileri giderdi. Şimdi hortumlar kesilince bu imkanlar, devletin imkanları milletimiz için harcanıyor, ülkemizde önemli eserler ortaya çıkıyor“ diye konuştu.

"AYAĞIMIZA KİMSE ÇELME TAKAMAZ” "
Artık Türkiye bir bütündür. Artık hiç kimse ne içeriden ne de dışarıdan Türkiye’nin ayağına çelme takamaz, tekerine taş koyamaz" diyen Tanrıverdi "Türkiye hız kesmeden yoluna devam eder. Terörün hakkından gelecek bir lider varsa o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu bize düşman olan, dost olmayan ülkeler de söylüyor. Hele hele terör örgütüyle yan yana duranlar dahil, 'Terörü önleyecek biri varsa o da Recep Tayyip Erdoğan’dır, AK Parti iktidarıdır' diyorsa terör sorununu çözecek tek iktidar, tek lider AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yapılan programlar ve operasyonlar sonucu artık kısa zamanda terör de sonlanacaktır. Terör örgütünün bu son sansasyonel operasyonları bitmişliğinin göstergesidir. Hele hele Meclis'te milletvekili ünvanı almışların terör örgütü mensuplarıyla dostane kucaklaşmaları kendilerine bir moral kazanma adına ortaya koydukları fotoğraf tamamen bitmişliklerini ilan etmektedir. Bunu gören terör örgütü mensupları Pişmanlık Yasası’ndan faydalanmak istemekte ve devlete sığınmaktadır" diye konuştu.

“YEREL SEÇİMLERİN ÖNE ALINABİLMESİ İÇİN 367 OY VE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ GEREKİYOR “
Tanreverdi, 2014'te yapılması gereken yerel seçimlerin öne alınması için 367 oy ve anayasa değişikliği gerektiğine dikkat çekerek ”Seçimlerin erkene alınması için Anayasa değişikliği gerekmektedir. Anayasa değişikliği içinde 367 'Garabeti' durduğu için oy gerekmektedir. Bizim oy kullanabilecek milletvekili sayımız 325, dolayısıyla 367'ye açığımız söz konusu. Sayısal üstünlüğümüz olduğu halde seçimi öne alma imkanımız yoktur. Meclis’te bir mutabakat sağlanırsa, diğer partiler de bu noktada görüş birliğine varırlarsa o zaman anayasa değişikliği ile seçimin öne alınması mümkün olacaktır" ifadelerini kullandı

"AK PARTİLİ BELEDİYELER DIŞINDAKİ BELEDİYELER SADECE YAMYAMLARINA HİZMET EDİYOR"
AK Partili bir belediye başkanının olduğu şehir ile AK Partili olmayan bir belediye başkanın şehri arasında dağlar kadar fark bulunduğunu ifade eden Hüseyin Tanrıverdi, konuşmasını şöyle sürdürdü: ”Bizimkiler alt yapıyı, üst yapıyı, sosyal paylaşım alanlarını tamamlamıştır ama diğerleri yapamaz niye? Bizim arkadaşlarımız insana hizmet aşkıyla koşuştururlar. Bizim dışımızdakilerin yamyamlarını doyurma mecburiyeti vardır yada dağa taşa para harcarlar, yada yolsuzlukla, hortumculukla uğraşırlar. Gece gündüz festivallerle ömürlerini geçirirler. Bizimkilerle diğerlerinin imkanları aynı olduğu halde, arasında hiçbir ayrım yapılmaz. Bizimkiler daha fazla hizmet ediyorlar o zaman zannediyorlar ki iktidar partisi kendi Belediye Başkanlarına daha fazla imkan hazırlıyor, Hayır fazla imkan hazırladığımızdan değil, arkadaşlarımızın kamu kaynaklarını israf etmemesinden, plan ve proje çalışmaları açısından, kenti, kenti ile birlikte yönetmesinden kaynaklı hizmet anlayışından dolayı hizmetler farklıdır ve çeşitlidir.

O yüzden Giresun gerçekten çağdaş medeniyet hizmetlerine kavuşmak istiyorsa hemen 2014'te yapılacak yerel seçimlerde sandığa hazır olmalıdır. "
Kaynak: İHA