Yüksel, Günebakan ve Sorhun Şenliklerine Katıldı, Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, 8. Günebakan Kültür ve Sanat Şenliği ile Sorhun 9. Abhazya Yaylası Marioba Şenlikleri'ne katıldı.

Yüksel, Günebakan'da yaptığı konuşmada, şenliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

AK Parti'ye verilen destek ve sevgiye layık olmak için ellerinden gelen imkanları kullandıklarını ifade eden Yüksel, ''Günebakanlılar olarak sizlerin yanında olmaktan ve sizlerle birlikte sevincimizi, üzüntümüzü paylaşmaktan huzur duyuyorum. Şenlik coşkunuzun daim olmasını diliyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum'' dedi.

Günebakan Belediye Başkanı Hasan Polatkan da, şenliğe katılan Yüksel'e teşekkür ederek, plaket verdi.

Daha sonra Sorhun Yaylası'na geçen Yüksel, 9. Abhazya Yaylası Marioba Şenliği'ne katıldı.

Geçen yıl da şenliklere katıldığını anımsatan Yüksel, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

''Sorhun köyümüzün farkını biliyoruz. Bizleri hep sıcak karşılıyorsunuz. AK Partimize verdiğiniz gönülden destekten ve hayır dualarınızdan güç alıyoruz. Sorhun köyümüze hizmet etmeyi, burada yaşayanların hayat standartlarını yükseltmeyi bizler için asli görev kabul ediyoruz. İlçe başkanımız, yönetimimiz, il genel meclisi üyelerimizle birlikte sizlerin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sorhun Göleti'ni DSİ programına aldırdık. İnşallah yakın zamanda proje ihalesi yapılacak, akabinde yapım ihalesi aşamasına gelinecek.''

Yüksel'in şenlik ziyaretlerine, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, belde belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri de katıldı.

Öte yandan Yüksel, İlçe Başkanı Yıldız ile Niksar Ticaret ve Sanayi Odası , Niksar Esnaf ve Sanatkarlar Odası , Niksar Ziraat Odası ve Niksar Taşıyıcılar Kooperatifi'ni de ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Muhabir: Önder Felek

Yayıncı: Cemal Coşkun
Kaynak: AA