Ak Parti Çorum İl Başkanı Ceylan’dan Chp’ye Eleştiri

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), millete hayal satıyor biz ise hizmet ediyoruz” dedi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Ceylan’dan Chp’ye Eleştiri
İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, CHP Çorum milletvekili Tufan Köse tarafından partisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

CHP’li Köse’nin AK Parti milletvekilleri ve yöneticilerini köylere gidememekle itham ettiğini hatırlatan Ceylan, Ramazan ayında ilçe ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla iftar yaptıklarını hatırlattı. Ceylan, Köse’ye istediği zaman birlikte köyleri ziyaret etme davet etme talebinde bulundu.

AK Parti’nin iktidar olduğu günden bugüne kadar çiftçilere verilen teşvikler ve destekleri geçmiş dönemlerle karşılaştırmaya hazır olduklarını açıklayan Ceylan, “Koçhisar barajı sulama kanalı projesinin tamamlanmasıyla 125 bin dönüm arazi suya kavuşacak. Sulu tarımı önemsiyoruz. Çorum’un sulu tarıma geçmesiyle birlikte çehresi değişecek. Bizden önce köylerdeki içme suyu oranı ne kadardı? şimdi ne kadar? CHP bunları araştırsın. Hodri meydan diyorum köy yollarındaki asfalt oranı karşılaştıralım. Bizi eleştirirken biraz gerçekçi olsunlar. Kırsaldaki insanlarımız çamura basmaması için kilit taşı döşetiyoruz köylerimize. Merkezde ve ilçelerde ne varsa köylerimizde de aynı hizmet olacak” dedi.

Ceylan, Son olarak Bakanlar Kurulu Kararı ile kuraklık nedeniyle zarar gören çiftçilerin borçlarının ertelendiğini ve bu ertelemeden Çorum'un da faydalandığını sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA