CHP'li Vatandaştan Kılıçdaroğlu'na: Bu Bir Kaçırma Eylemi Değil, Danışıklı Dövüş

Afyonkarahisar'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, kendisini CHP'li olarak tanıtan bir vatandaş, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Hüseyin Aygün'e tepki gösterdi.

Vatandaşın, ''Bu yapılan bir kaçırılma eylemi değil, bu danışıklı dövüş.'' demesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Bu, öyle buralarda konuşulacak bir şey değil." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı kutlamalarına katılmak üzere bu ile giderken uğradığı Emirdağ'da parti teşkilatı ile görüştü. Kemal Kılıçdaroğlu; Gürsel Tekin, Birgül Tamaylıgil ve Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve parti teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Mahalli kahvelerden birinde vatandaşla çay içen CHP heyetine, kendisini CHP'li olarak tanıtan bir vatandaş, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK militanlarınca kaçırılan Hüseyin Aygün ile ilgili, ''Bu yapılan bir kaçırılma eylemi değil, bu danışıklı dövüş, ben buna inanmıyorum, bunu halka açıklayın, CHP terörün maşası mı oluyor?'' demesi üzerine, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, önce cevap vermedi, daha sonra, "Bu, öyle buralarda konuşulacak bir şey değil." dedi.

Vatandaşın ve halkın tepkileri artınca, araya giren Gürsel Tekin ve Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, vatandaşı ikna etmeye çalıştı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu sorulara cevap vermeden otobusüne geçti ve zafer kutlamalarına katılmak üzere yola çıktı .