Ramazan Boyunca Toplam 9 Bin 450 Kişiye İftar Yemeği Verildi

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı başkanlığında kurulan Karaisalı Platformu, Ramazan boyunca 51 köy, 11 mahalle ve 2 yaylada toplam 9 bin 450 kişiye iftar yemeği verdi.

Karaisalı Platformu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ramazan süresince her gün ayrı köy meydanlarında kurulan iftar sofralarında bir arada olmanın mutluluğu yaşandı.

Organizasyonların giderleri, resmi ödenek harcanmaksızın tamamen Karaisalı Platformu gönüllü üyeleri ve kuruluşların sponsorluğu ile gerçekleştirilirken, 51 köy, 11 mahalle ve 2 yaylada toplam 9 bin 450 kişi iftar sofralarında buluştu.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da Karaisalı Platformu'na verdiği önem ve destekten dolayı plaketle ödüllendirildi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Gürkan, ''Bu iftarlar sayesinde, ilçemizde güzel bir hava oluştu. Birlik, beraberlik, kaynaşma, dayanışmaya, sevgi, saygı, hürmet ve merhamet gibi güzel duyguların gelişmesine vesile oldu. Bu konuda bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaymakam Hidayet Sarı da platformun kurulmasında öncülük yapan başta Karaisalı Platformu Onursal üyesi AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan,Belediye Başkanı Babacan Durak, Genel Sekreter iş adamı İsmail Demirkeser ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA