Düziçi'nde Chp ve Mhp'de Bayram Kutlamaları

Düziçi ilçesinde CHP ve MHP ilçe başkanlıklarında, Ramazan Bayramı kutlama programları düzenlendi.

CHP binasında düzenlenen bayramlaşma programına CHP Osmaniye İl Başkanı Kemal Tabak, Merkez İlçe Başkanı Ali Temuroğlu, Düziçi İlçe Başkanı Durdu Göl, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Düldül, CHP Düziçi Kadın Kolları Başkanı Emine Çınar, Gençlik Kolları Başkanı Fuat Dölek ve parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Düziçi İlçe Başkanı Durdu Göl'ün bayramlaşma konuşmasının ardından CHP Osmaniye İl Başkanı Kemal Tabak partililere hitaben yaptığı konuşmada, bayramı Türkiye'nin içinde bulunduğu terör koşulları nedeniyle tam manasıyla kutlayamadıklarını ifade ederek, ''Terör sornu ne yazıkki hız kesmeden devam ediyor. Bu belayı el birliğiyle en kısa zamanda çözmeliyiz. Bu hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Bu ortak hedefe giderken, hiç kimsenin geri durma ve karşı olma hakkı yoktur. Bunu Düziçili hemşehrilerim herkesten daha iyi bilecek ve ona göre hareket edecektir.''

-MHP'de bayramlaşma-

MHP Düziçi İçe Başkanlığı'nda yapılan bayramlaşma programına MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya'nın açılış konuşmasında bütün partililerin bayramını kutladı.

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da bütün partililerin bayramını kutladığını belirterek, ''Bundan sonra verilecek mücadelede el birliği, güç birliği, omuz omuza dayanışma içerisinde olmak zorundayız. MHP'nin bu birlik anlayışı Türk milliyetçileri için bir kilometre taşı, bir işaret olacaktır'' dedi.

Muhabir: Mustafa Demirbaş/Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA