Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın’dan Bayram Mesajı

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, bayramların dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliği tazeleme günleri olduğunu söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın’dan Bayram Mesajı
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Ramazan Bayramı ve AK Parti’nin 11’inci kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yalçın, mesajında toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramların, kaygı ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günler olduğunu hatırlattı. Yalçın, "Bereket ve rahmet ayı Ramazan'ı uğurlarken sevginin ve hoşgörünün simgesi olan Ramazan Bayramı'nın coşkusu ile birlikte son 10 yılda memleketimizin çehresini değiştiren önemli ve büyük işleri başaran partimizin 11’inci kuruluş yıldönümünü de kutluyoruz” dedi.

Yalçın, Türkiye’nin, tarihten gelen sorumluluğuyla, Suriye, Myanmar-Arakan ve Somali gibi kriz bölgelerindeki halklara şefkat elini uzatıp, dünyanın vicdanı olmayı sürdüreceğini hatırlattı. Paylaşma ve dayanışma ruhunun Türkiye’de en çok bayram günlerinde yaşatılması gerektiğini ifade eden Yalçın, “Unutmayalım bayramlar kardeşliği, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günleridir. Bayramlarımızı daha bireysel hale getirmek, bu günleri tatil vesilesine dönüştürmek, kültürümüze ve bayramın ruhuna aykırıdır. Vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum; bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle paylaşmayı asla ihmal etmeyelim. Sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu hissettirelim, gösterelim. Tabii ki, şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri, çocukları, kahraman gazilerimizi, yetimleri de unutmayalım” diye konuştu.

Kaynak: İHA