Başkan Doğan Kozluk Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kozluk mahallesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan Kozluk Mahallesinde İncelemelerde Bulundu
Mahalle gezilerine ara vermeden devam eden Başkan Doğan, sokak sokak gezerek sorunları yerinde tespit ediyor. Son olarak Kozluk mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Doğan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Demir ile daire müdürleri eşlik etti.

Tüm mahallelerde olduğu gibi Kozluk mahallesinde köklü bir çalışma içersine girildiği ifade eden Başkan Doğan, Mustafa Karataş Sokak, Orhan Veli Sokak, Numan Kahya Sokak, Hacı Hazım Sokak, Zobuoğlu Sokak, Orhan Veli Sokak, Merdoğlu Sokak ve Sait Faik Sokak’ta incelemelerde bulundu. Kozluk 1.2.3.4. yol sokaklarında asfalt çalışmalarının yapıldığı söyleyen Doğan, Mustafa Karataş Sokak ve Orhan Veli Sokak’larını bağlayan yere perde duvar yapıldığı dile getirdi.

İsmet İnönü, Savaş Dönmez ve Hüsniye Peker Parkı’nda revizyon çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Doğan, Kozluk mahallesinde boş arazilerin kapatılması ve yaya kaldırımı çalışmalarının hızlandırılması konusunda da ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Gezi boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan vatandaşların sorunlarını dinledi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi .
Kaynak: İHA