Alpagut'ta Yüzler Paylaşımla Gülüyor

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesine bağlı Alpagut beldesinde meydana gelen dolu felaketinin ardından bölgeyi AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Civelekler'le birlikte ziyaret eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, bölgede yaraların sarılması için gereken tüm desteği sağlıyor.

Alpagut'ta Yüzler Paylaşımla Gülüyor
Alpagut Belediye Başkanı Yusuf Koca ile sürekli bir araya gelen ve bölgenin son durumu hakkında bilgi alan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, son olarak bölgeye 100 adet gıda paketi ve çatı tamiri için 300 adet kontralit gönderdi.

Odunpazarı Belediyesi Emek Sosyal Hizmetler binasından yola çıkan yardımlar bölgeye ulaştı. Alpagut Belediye Başkanı Yusuf Koca tarafından teslim alınan yardımlar, bölge halkına takdim edilecek.

Konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada; “yaşanan felaketin izlerinin bir an önce silinmesi için Odunpazarı Belediyesinin tüm imkanlarının seferber edildiğini vurgulayan Başkan Sakalı, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda Alpagut'lu hemşerilerimizin her zaman yanındayız” dedi .
Kaynak: İHA