HAS Parti Karaköprü Yönetimi, Partideki Son Gelişmeleri Değerlendirdi

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Şanlıurfa Karaköprü Belde yönetimi, bir toplantı gerçekleştirerek parti içerisinde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

HAS Parti Karaköprü Yönetimi, Partideki Son Gelişmeleri Değerlendirdi
Has Parti Karaköprü Belde yönetim kurulunun toplantısına; Has Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Baki Özmen, bazı yönetim kurulu üyeleri, Has Parti Karaköprü Belde Başkanı C. Cahit Coşkun ile belde yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Has Parti’nin içerisinde yaşanan Son gelişmeler ve Has Parti’nin AK Parti ile birleşmesi konularının ele alındığı toplantıda bir konuşma yapan Mehmet Baki Özmen, Has Parti il başkanları toplantısında görüşülen konular hakkında ve Has Parti Genel Merkezi ile yaptığı görüşmelerle ilgili bilgi verdi.

İl Başkanı Özmen, Has Parti Şanlıurfa il yönetiminin, Merkez ilçe yönetiminin ve ilçe teşkilatlarının AK Parti’ye katılma konusunda görüşlerine başvurduklarını ifade etti.

Özmen, Has Parti Şanlıurfa Teşkilatı olarak, Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un arkasında olduklarını ve alacağı her karara saygı göstereceklerini bildirdi .
Kaynak: İHA