Adana Valisi Coş ve İl Müftüsü Gökce, İftarlarını Tarım İşçileriyle Birlikte Açtı

Adana Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Karataş ilçesi Tuzla beldesinde mevsimlik tarım işçilerine iftar yemeği verildi.

Tuzla İlköğretim Okulu bahçesinde verilen iftar yemeğine, Vali Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Adana İl Müftüsü Arif Gökce, Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı, kurum müdürleri ve bin 200 civarında mevsimlik tarım işçisi katıldı.

Vali Hüseyin Avni Coş, İl Müftüsü Arif Gökce'nin iftar duasıyla başlayan yemekte yaptığı konuşmada, Ramazanın birlik beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularının zirveye çıktığı bir ay olduğunu belirterek, ''Bu aylarda zenginiyle, fakiriyle, amiriyle, memuruyla, işçisiyle, patronuyla insanlarımızın aynı sofralarda, aynı mekanlarda buluşmaları, aynı yemeği paylaşmaları inancımızın ve geleneğimizin gereğidir. Buraya gelerek bu iftar sofrasını paylaştığınız için, burada güzel bir birlik, beraberlik, dayanışma sergilediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşlar ilgilenen Vali Coş, çocuklara da hediyeler dağıttı.

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA