Önce Engelliler Sevindirildi Sonra Mahalleliye İftar Verildi

Çorum Belediyesi engelli vatandaşlara araç hediye etti.

Önce Engelliler Sevindirildi Sonra Mahalleliye İftar Verildi
İskilipli Atıf Hoca Parkı’nda dağıttığı 48 engellinin yüzünü güldüren Çorum belediyesi, törenin ardından düzenlediği mahalle iftarı ile toplumun tüm kesimlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Törene AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Alper Zahir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, Türkiye Sakatlar Derneği Çorum Şube Başkanı Yusuf Hoşnut ve davetliler katıldı.

Araç dağıtımı töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belirli aralıklarla engelli vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, engellilerden gelen istek ve talepleri dinlediklerini söyledi.

Bugüne kadar engellilerden kendilerine ulaştırılan tüm taleplerin yerine getirildiğini vurgulayan Külcü, engellilere 2010 yılında 57, 2011 yılında 66, 2012 yılında 60 olmak üzere üç yılda 183 akülü araç ve 139 tanede tekerlekli sandalye teslim ettiklerini açıkladı.

Yaşlı bakım hizmetin bu ay içerisinde başlayacağını dile getiren Külcü, bu hizmet kapsamında 36 kişinin tüm ihtiyaçlarının Çorum belediyesi ekipleri tarafından karşılanacağını belirtti.

İhalesi geçtiğimiz günlerde yapılan Buharaevler Spor Kompleksi ve Kültür Merkezi’nde engelli çocuklar için rehabilite merkezinin bulunacağını dile getiren Külcü, engelli çocukların burada eğitim alacağını belirtti.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, Çorum belediyesinin her alanda yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından engellilere araçları dağıtıldı. Program iftar yemeğinin ardından sona erdi .
Kaynak: İHA